04 ارديبهشت 1405 - 18:01

فرار سرمایه از بورس‌های جهان پس از جنگ رمضان

فرار سرمایه از بورس‌های جهان پس از جنگ رمضان
بازار‌های سهام جهانی به دلیل تنش‌های سیاسی و نظامی در خاورمیانه وارد فاز فروش گسترده سهام شدند.
کد خبر : ۱۸۲۶۱۴

به گزارش ایبنا، بر اساس گزارش بلومبرگ، بازار‌های سهام جهانی به دلیل تنش‌های سیاسی و نظامی در خاورمیانه و تأثیرات آن بر اقتصاد جهانی که باعث نگرانی سرمایه‌گذاران شده وارد فاز فروش گسترده سهام شدند. در این میان، شاخص‌های بازار‌های نوظهور و آسیایی بیشترین افت را تجربه کردند. به‌ویژه، شاخص بورس چین و هند به دلیل وابستگی به صادرات و تأمین انرژی از مناطق متأثر از جنگ، با کاهش چشمگیری مواجه شدند.

تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که این تنش‌ها می‌تواند به افزایش قیمت نفت و سایر کالا‌های اساسی منجر شود، که خود می‌تواند فشار بیشتری بر اقتصاد‌های جهانی وارد کند. همچنین، با توجه به عدم قطعیت‌های سیاسی، بسیاری از سرمایه‌گذاران به سمت دارایی‌های امن‌تر مانند طلا و دلار آمریکا روی آورده‌اند.

در ایالات متحده، بازار‌ها نیز تحت تأثیر این تحولات قرار گرفتند و شاخص‌های اصلی مانند SP ۵۰۰ و داوجونز با کاهش قابل توجهی مواجه شدند. به گفته کارشناسان، این روند می‌تواند ادامه یابد تا زمانی که وضعیت در خاورمیانه روشن‌تر شود.

علاوه بر این، برخی از کشور‌ها به دنبال اتخاذ تدابیر اقتصادی برای مقابله با اثرات منفی این بحران هستند. مقامات اقتصادی در اروپا و آسیا در حال بررسی گزینه‌هایی برای حمایت از بازار‌ها و جلوگیری از تشدید بحران هستند.

در حالی که بازار‌ها به شدت نوسان دارند، سرمایه‌گذاران باید با احتیاط بیشتری عمل کنند و به تحلیل‌های دقیق‌تری از وضعیت جهانی توجه کنند.

جنگ رمضان سرمایه بازار‌های بورس جهان را فراری داد

 

منبع: فارس

برچسب ها: نفت WTI اقتصاد
ارسال‌ نظر